Universitet och funderingar

Hej! Idag har jag faktiskt en universitets dag, vilket känns rätt så konstigt efter över en månads paus + heltids jobb under tiden. Jag jobbar ju fortfarande rätt mycket vilket gör att det känns som om jag bara låtsas vara en studerande och inte jämt har så bra koll, vilket självklart är väldigt dåligt, men försöker verkligen ta tag i det denna terminen!

Sitter och fungerar på vad jag ska göra utav denna bloggen.. Det känns så onaturligt att blogga på engelska, och inget kommer fram, därav att jag inte bloggat alls på hur länge som helst. Men sen så når man inte lika många människor på svenska heller så där möter jag ett dilemma. Sen vet jag inte riktigt heller vad jag vill få fram utav detta, annat än att ha en plats att prata om mina intressen och få ett kreativt utsläpp!

Annars ska jag ju faktiskt till Stockholm över helgen imorgon för att hänga med en vän och mysa. Har inte haft en helt ledig helg (knappt en dag heller för den delen) sen sista helgen i November/första helgen i December då jag var i New York, så det kommer bli väldigt skönt att komma iväg lite. Har så lätt att gräva ner mig i jobb och plugg, eller bara sköta en massa små ärenden eller gymma om inget annat. Har så svårt att känna som om jag “förtjänar” slapp-tid, utan då känner jag mig istället lat som inte gör något och chillar “jämt”.. Någon annan som är så?

Jaja, nu ska jag återgå till juridik! Hörs senare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s